Familia Regală Britanică angajează șef pentru social media. Ce salariu oferă

Familia Regală Britanică angajează șef pentru social media. Ce salariu oferă
scris 15 dec 2019

Familia Regală Britanică a publicat sâmbătă un anunț de angajare a unui șef pentru social media care să promoveze global "reputația și impactul" Reginei Elisabeta a II-a și altor membri ai familiei regale, informează dpa.

Noul "șef al activității digitale" va conduce o echipă mică având sarcina de a "găsi noi modalități de a menține prezența reginei în ochii publicului și pe scena mondială", a specificat Palatul Buckingham.

"Acest lucru face ca munca pentru Gospodăria Regală să fie excepțională", li se spune în anunț potențialilor angajați, cărora li se oferă un salariu anual de 45.000-50.000 de lire sterline (60.000-66.500 de dolari), scrie Agerpres.

Parlamentul va vota Brexitul înainte de Crăciun, anunță Boris Johnson CITEȘTE ȘI Parlamentul va vota Brexitul înainte de Crăciun, anunță Boris Johnson

"Rolul Comunicațiilor Regale este de a aduce în atenția unei audiențe mondiale rolul public și munca familiei regale", a spus palatul.

"Fie că acoperiți o vizită de stat, o ceremonie de premiere sau un angajament regal, vă veți asigura că canalele noastre digitale stârnesc în mod constant interesul și ajung la publicul larg''.

Criticile la adresa familiei regale în social-media și în mass-media s-au multiplicat în ultimele luni după o serie de acuzații referitoare la prietenia dintre fiul reginei prințul Andrew și defunctul om de afaceri american Jeffrey Epstein, care a fost condamnat pentru infracțiuni sexuale.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
social media
regina elisabeta a ii-a