Firma de avocatură Stratulat Albulescu a acordat asistență juridică fondurilor de capital de risc GapMinder Venture Partners și DayOne Capital, cu privire la investiția lor comună în startup-ul românesc Soleadify

Firma de avocatură Stratulat Albulescu a acordat asistență juridică fondurilor de capital de risc GapMinder Venture Partners și DayOne Capital, cu privire la investiția lor comună în startup-ul românesc Soleadify
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 27 oct 2020

Runda de finanțare, una dintre cele mai mari runde de tip Seed din acest an, a fost condusă de GapMinder Venture Partners (un fond de capital de risc, care vizează start-up-uri software și servicii IT din România și Europa Centrală și de Est) și DayOne Capital (un fond de investiții în tehnologie) și a inclus și alți investitori privați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Soleadify (www.soleadify.com) este un start-up care utilizează inteligența artificială (AI) pentru a crea profiluri de business pentru companii din orice industrie. Primul dintre produsele companiei este un motor de căutare care actualizează peste 40 de milioane de profiluri de business utilizate în prezent de sute de companii din Statele Unite ale Americii, Europa și Asia pentru activități de vânzare și marketing.

Compania va folosi finanțarea de 1,5 milioane de dolari pentru a-și îmbunătăți tehnologiile, pentru a construi parteneriate de distribuție, precum și pentru a-și continua creșterea la nivel global, prin dezvoltarea programelor de marketing.

GapMinder este un fond de capital de risc destinat să investească în companiile de tip start-up din sectorul tehnologie, axându-se în principal pe finanțările acordate în prima fază de investiții, de tip Seed și Seria A.

DayOne Capital este un fond de capital de risc independent, a cărui misiune este să sprijine companiile din sectorul tehnologie și să le ghideze către piețele globale, valorificând astfel atât experiența lor corporate, cât și pe cea a investitorilor. DayOne Capital caută să identifice și să se alăture misiunilor globale a celor mai interesante echipe din Europa Centrală și de Est.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonată de Cristina Man, Managing Associate (cu o experiență semnificativă pe piata fondurilor cu capital de risc), cu sprijinul Roxanei Ioncu, Associate în echipa de drept societar a SAA. De asemenea, Anca Ulea, Managing Associate, a asistat cu privire la toate aspectele privind dreptul muncii.

viewscnt
Afla mai multe despre
gapminder venture partners
dayone capital
soleadify