FOTO Dell Technologies aduce în România laptopul premiat internațional, XPS 9300

FOTO Dell Technologies aduce în România laptopul premiat internațional, XPS 9300
scris 24 apr 2020

Dell Technologies a anunțat, recent, că noua versiune a laptopului XPS 13, respectiv XPS 9300 este disponibilă pe piața din România, începând cu 15 aprilie. Odată cu lansarea sa, a impresionat unanim presa și bloggerii de profil, fiind numit „un dispozitiv extrem de rafinat”, cu un „design to die for”, culminând cu „cel mai bun laptop din lume tocmai a devenit mai bun”. Așadar, de ce este acest laptop atat de apreciat și considerat inovator la scală mondială?

Distins internațional cu premiul Best in Show, cel mai puternic laptop de 13’’ din lume

Noua versiune îmbunătățită a laptopului XPS 13, respectiv 9300 a fost lansată la nivel global în cadrul evenimentului CES 2020, unul dintre cele mai importante evenimente anuale de tehnologie din lume. Acesta a fost clasat de către experți drept cel mai puternic laptop de 13’’ din categoria sa, obținând distincția de Best in Show, cea mai importantă recunoaștere pe care o poate primi un dispozitiv.

 

Laptop construit din materiale rezistente, care îi dau calitatea superioară oricărui dispozitiv din categoria sa

Seria XPS 13 a făcut parte din laptopurile de top în fiecare an, iar ediția 9300 a dus excelența la superlativ. Dispozitivul este construit dintr-un singur bloc de aluminiu, ceea ce îl face mai rezistent decât un sistem creat din componente separate. Design-ul extrem de elegant este inspirat de industria aerospațială, iar combinația dintre fibra de carbon și fibra de sticlă împletită din care este construit suportul pentru mâini oferă rezistență maximă și greutate minimă. Sticla Corning® Gorilla® 4 este de două ori mai rezistentă la deteriorări decât produsele concurente.

FOTO Dell Technologies aduce în România laptopul premiat internațional, XPS 9300

Rezistența este dată și de izolația termică GORE™, care asigură o conductivitate termică la niveluri mai reduse decât aerul, într-un format subțire și flexibil, pentru ca laptopul să rămână rece chiar și atunci când utilizatorul lucrează din greu.

Rafinamentul întâlnește eficiența printr-un design unic: suprafața display-ului este utilizată la maximum, având un design eficient prin margini înguste

Elementul unic, care îl separă de versiunile anterioare, dar și de celelalte laptopuri din categoria sa este profilul cel mai subțire și mai mic de până acum, care maximizează, totodată suprafața ecranului printr-un display InfinityEdge cu margini înguste pe fiecare latură. Afișajul dispozitivului este de 13.4”, UHD+ (3840 x 2400) InfinityEdge Touch Anti-Reflecitve 500-Nit Display.

Astfel, dispozitivul a ajuns la o formă elegantă, mai subțire și mai mică decât modelele XPS predecesoare. Cu un afișaj mai mare de 16:10, care se întinde pe toate cele patru laturi, noul display XPS InfinityEdge10, cu 25% mai luminos, oferă mai mult spațiu de ecran pentru mai multe sarcini efectuate simultan. De asemenea, noul design permite integrarea ecranului de 13,4” într-o carcasă de 11”, permițând transportarea mult mai ușoară pe avion.

FOTO Dell Technologies aduce în România laptopul premiat internațional, XPS 9300

Dispozitiv potrivit în special companiilor și creatorilor de conținut

Procesoarele Gen Intel® Core™ din a 10-a generație și durata de viață îndelungată a bateriei fac laptopul potrivit pentru utilizatorii care au nevoie de putere și performanță atunci când sunt la birou, și rezistență a bateriei atunci când sunt plecați. Astfel, el este destinat preponderent celor care călătoresc, membrilor companiei care îl folosesc pentru a efectua sarcini de lucru și profesioniștilor din departamentele de creație. Creatorii de conținut pot miza pe rezultate mai bune în munca lor datorită culorilor și sunetelor de calitate superioară, date de tehnologia Dell Cinema.

Materiale reciclabile pentru un viitor sustenabil.

Compania de tehnologie are ca prioritate, pentru următorii 10 ani, utilizarea materialelor reciclabile în produsele sale, pentru a contribui la un viitor mai sustenabil, cu impact redus asupra mediului. Astfel, noul ambalaj XPS include materiale mai durabile și elimină spuma, ușurând astfel reciclarea acestuia de către clienți.

Opțiunile disponibile includ varianta XPS 13 tradițională cu Windows 10 sau Developer Edition care include Ubuntu 18.04LTS.

Produsul este disponibil în România începând cu 15 aprilie 2020 și poate fi comandat la PC Garage, iar în curând va putea fi găsit și la alți parteneri Dell Technologies.

Caracteristici:

Procesor: InteI® Core™ de a 10-a generație (Intel® Core™ i5, Intel® Core™ i7)

Display: Up to 13.4-in. touch display

Sistem de operare: Windows 10 home

Hard Drive: Up to 1TB M.2 PCIe NVMe Solid State Drive

Memorie: Up to 32GB 3733MHz LPDDR4x Memory Onboard

 

viewscnt
Afla mai multe despre
dell technologies
xps 9300