FOTO Primele imagini cu următorul flagship Samsung confirmă schimbarea de nume

FOTO Primele imagini cu următorul flagship Samsung confirmă schimbarea de nume
scris 13 ian 2020

Informațiile neoficiale conform cărora generația Galaxy de anul acesta se va numi Galaxy S20 în loc de Galaxy S11 prind mai multă greutate prin intermediul primelor imagini apărute pe internet.

Site-ul XDA Developers a publicat un prim set de imagini cu următorul flagship Samsung, imagini în care se poate vedea clar că, în ecranul de pornire, scrie Galaxy S20+.

Nu este vorba de un model diferit, ci chiar de seria pe care Samsung, în mod normal, ar fi trebui să o lanseze anul acest sub titulatura Galaxy S11.

LG vrea să revină cu smartphone-urile pe profit în doi ani CITEȘTE ȘI LG vrea să revină cu smartphone-urile pe profit în doi ani

Nu se cunosc exact motivele pentru care Samsung a sărit de la S10 direct la S20, însă se speculează că ar avea legătură cu anul în care ne aflăm. Rămâne de văzut dacă, de anul viitor, Samsung va continua cu un S21 sau cu un S30.

Dincolo de nume, imaginile arată un telefon care păstrează în linii mari designul de anul trecut, cu o cameră frontală plasă în orificiul din centrul ecranului.

Pe spatele telefonului se poate vedea un ansamblu foto alcătuit din patru camere. În plus față de cele trei camere de anul trecut, anul acesta apare un obiectiv pentru macro.

Samsung își va lansa noua serie de smartphone-uri la Mobile World Congress, târg care va avea loc la finalul lunii februarie.

FOTO Primele imagini cu următorul flagship Samsung confirmă schimbarea de nume

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
samsung
galaxy s20
smartphone