FOTO Samsung lansează noul telefon. Cum va arăta Galaxy S10

FOTO Samsung lansează noul telefon. Cum va arăta Galaxy S10
scris 4 feb 2019

Imaginile de presă făcute de Samsung pentru lansarea oficială a flagship-urilor din seria Galaxy S10 au ajuns pe internet și arată în detaliu cum vor arăta acestea.

Cu sau fără intenția producătorului, imaginile de presă a două dintre modelele viitoarei serii Galaxy S10 circulă deja pe internet. Vizate sunt versiunea Plus și modelul cel mai ieftin.

Imaginea cu Galaxy S10 Plus pare să confirme informațiile neoficiale vehiculate până acum, privind construcția acestuia.

Dispozitivul are două camere frontale acomodate printr-un orificiu creat direct în ecran. Pe spatele terminalului poate fi văzut sistemul foto format din trei camere foto și blițul de lângă ele.

Comisia pentru Protecția Datelor avertizează Facebook cu privire la interoperabilitatea celor trei servicii de chat ale companiei CITEȘTE ȘI Comisia pentru Protecția Datelor avertizează Facebook cu privire la interoperabilitatea celor trei servicii de chat ale companiei

S10 Plus are senzorul de amprente integrat în ecran, reprezentând o premieră pentru Samsung, care a întârziat să adopte această tehnologie. Înaintea lui Samsung, mai mulți producători chinezi au adoptat cu succes senzorul de amprente integrat direct în ecran.

Acest model are un ecran de 5,4 inch și este așteptat să folosească un chipset Snapdragon 855, respectiv Exynos 9820 în Europa, 1 TB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM.

FOTO Samsung lansează noul telefon. Cum va arăta Galaxy S10

Al doilea model a cărui imagine a devenit deja publică este cea mai ieftină versiune din viitoarea serie de flagship-uri a producătorului coreean. Acesta ar urma să concureze cu iPhone XR.

Modelul, al cărui nume încă nu este cunoscut, are un ecran de 5,8 inch, rame mai groase, sistem foto dual și, din câte se pare, un senzor de amprente montat lateral.

Departe de a fi un smartphone de buget, prețul vehiculat în prezent pentru cel mai ieftin smartphone din seria Galaxy S10 este de 859 de dolari.

FOTO Samsung lansează noul telefon. Cum va arăta Galaxy S10

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s10
smartphone