FOTO WhatsApp lansează Communities

FOTO WhatsApp lansează Communities
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 nov 2022

WhatsApp anunță că începe să implementeze Communities, facilitate ce poate fi văzută ca un folder ce conține fișiere, unde fișierele sunt grupurile de discuții.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anunțate de Mark Zuckerberg încă din primăvară, entitățile pe care WhatsApp le numește Communities nu sunt altceva decât o umbrelă sub care sunt găzduite grupuri de discuții cu un numitor comun.

Numitorul comun poate fi, de exemplu, o școală, iar comunitatea școlii să fie compusă din grupuri organizate după diverse criterii - clase, materii etc.

Funcția de editare de pe Twitter va fi disponibilă pentru toți utilizatorii CITEȘTE ȘI Funcția de editare de pe Twitter va fi disponibilă pentru toți utilizatorii

Folosirea comunităților oferă mai multe avantaje. Pe de o parte, utilizatorii pot urmări doar grupurile de care sunt interesați, în cadrul cărora se discută doar pe tema stabilită, fără a crea „zgomot” pe lângă subiect.

Pe de altă parte, administratorii comunităților au la dispoziție instrumente care simplifică gestionarea grupurilor componente. Spre exemplu, administratorii pot alege să trimită mesaje către toate grupurile o dată sau să fie targetate doar anumite grupuri.

Meta spune că lucrează la entități similare pentru Facebook și Instagram.

FOTO WhatsApp lansează Communities

Totodată, WhatsApp crește limita de participanți la 1.024 pentru grupuri și adaugă posibilitatea realizării conferințelor video criptate cu până la 32 de utilizatori.

Toate aceste noutăți vor deveni disponibile pe parcursul următoarelor luni.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
communities
grupuri de discuții