Gecad Ventures, fond de investiții creat de Radu Georgescu, un nou exit - iese din acționariatul Kare Knowledgeware

Gecad Ventures, fond de investiții creat de Radu Georgescu, un nou exit - iese din acționariatul Kare Knowledgeware

Radu Georgescu

Profit.ro
Profit.ro
scris 20 sep 2021

Gecad Ventures, controlat de Radu Georgescu, a vândut participația pe care o deținea la Kare Knowledgeware, o platformă britanică de customer experience (CX) care se axează pe optimizarea fluxurilor de lucru, gestionarea informațiilor și business intelligence. Kare Knowledgeware a fost achiziționată de compania americană Dialpad Inc., principala platformă globală de comunicații cloud integrate pentru convorbiri, mesagerie, întâlniri și contact center.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Gecad Ventures este un fond de investiții care vizează companiile din IT cu potențial mare de creștere.

Gecad Ventures deținea la momentul tranzacției o participație minoritară în Kare Knowledgeware, dar era implicată activ în dezvoltarea companiei.

În primăvară, furnizorul de servicii de telemedicină veterinară PawSquad, fondat de Diwaker Singh și românul Radu Georgescu, a fost achiziționat de IVC Evidensia, cea mai mare companie din domeniul veterinar din Europa.

Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit CITEȘTE ȘI Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit

“Principalul atu care ne diferențiază în piața de venture capital este faptul că identificăm foarte devreme potențialul unor companii aflate la început de drum. Este important să investești în prima rundă în companiile bune, dar drumul până la un exit de succes ține de abilitatea de te menține pe aceeași poziție,  de a fi acceptat în rundele următoare de investiții, de a veni cu o valoare reală și nu doar financiară pentru compania în care ai investit”, a declarat Radu Georgescu, Founding Partner Gecad Ventures.

Gecad Ventures a participat la trei runde consecutive de finanțare pentru Kare Knowledgeware, în perioada 2014 – 2016, iar fondurile obținute au ajutat compania să-și optimizeze portofoliul de soluții și să se extindă la nivel internațional. Diwaker Singh, Partner Gecad Ventures a îndeplinit funcția de președinte al consiliului de administrație (Chairman of the Board) de la prima rundă de finanțare și până la momentul exitului.

viewscnt
Afla mai multe despre
gecad ventures
kare knowledgeware