Germania: Dreptul la internet rapid va fi stipulat în lege

Germania: Dreptul la internet rapid va fi stipulat în lege
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 apr 2021

Germanii vor putea beneficia în scurt timp de dreptul legal la o conexiune de internet rapidă, în condițiile în care ritmul lent al digitalizării în unele părți ale țării se profilează ca una dintre temele de campanie în perspectiva alegerilor legislative din septembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Camera inferioară a parlamentului, Bundestag, a aprobat un proiect de lege care le acordă cetățenilor dreptul de a solicita conexiuni de internet mai bune, de la jumătatea anului viitor, scrie Agerpres.

Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

Proiectul, care mai trebuie adoptat de camera superioară, Bundesrat, prevede stabilirea de specificații minime, care încă nu au fost calculate, pentru descărcarea și încărcarea de materiale online, precum și pentru timpul de răspuns.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

În ce privește descărcările, se discută de un etalon de 30 de megabiți pe secundă, dar probabil nivelul minim legal, obligatoriu, va fi sub 20 de megabiți, urmând să crească pe parcursul câtorva ani.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Ionuț Nedea, Litoralulromanesc.ro: Statul trebuie să promoveze destinațiile românești pentru turiștii români și străini. Exceptarea măsurii de purtare a măștii la plajă CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Ionuț Nedea, Litoralulromanesc.ro: Statul trebuie să promoveze destinațiile românești pentru turiștii români și străini. Exceptarea măsurii de purtare a măștii la plajă

Legea în acest sens este deosebit de importantă pentru cei care trăiesc în unele zone rurale și la periferiile orașelor, unde prezența rețelelor de internet este deocamdată deficitară.

viewscnt
Afla mai multe despre
germania
internet