Germania va demara licitația pentru atribuirea de licențe 5G

Germania va demara licitația pentru atribuirea de licențe 5G
scris 19 mar 2019

Germania va demara, marți, procedura de licitație pentru atribuirea de licențe 5G, rezultatul acestei licitații urmând să joace un rol decisiv pentru ca cea mai mare economie europeană să rămână competitivă în era digitală, informează DPA și Reuters.

Autoritatea de reglementare a telecomunicațiilor din Germania (BNetzA) va scoate la licitație 41 de blocuri de frecvențe în benzile 2 GHz și 3,6 GHz, scrie Agerpres.

Unul din fondatorii WhatsApp încurajează tinerii să renunțe la Facebook CITEȘTE ȘI Unul din fondatorii WhatsApp încurajează tinerii să renunțe la Facebook

Cei trei operatori principali de telefonie din Germania (Deutsche Telekom, Vodafone și Telefonica Deutschland) precum și 1&1 Drillisch, un operator virtual de telefonie mobilă deținut de United Internet și-au exprimat interesul de a participa la această licitație.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
germania
5g