Google a anunțat când va prezenta Pixel 8

Google a anunțat când va prezenta Pixel 8
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 31 aug 2023

Pe 4 octombrie, Google va organiza un eveniment în cadrul căruia, cel mai probabil, va fi prezentat noul flagship al companiei, Pixel 8.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Google a anunțat că va organiza un eveniment pe data de 4 octombrie. Evenimentul va avea în centrul atenției hardware-ul nou dezvoltat de compania americană.

Deși, oficial, nu se menționează exact despre ce produse este vorba, conform istoricului din ultimii ani, șansele ca vedeta evenimentului să fie noul Pixel 8 sunt foarte mari.

Apple a anunțat când va prezenta iPhone 15 CITEȘTE ȘI Apple a anunțat când va prezenta iPhone 15

Evenimentul va fi intitulat „Made by Google” și va fi organizat, la fel ca anul trecut, în New York City. Tot la fel ca în anii anteriori, acesta va fi transmis direct pe YouTube.

Alături de noua serie de smartphone-uri Pixel 8, la acest eveniment Google este așteptat să prezinte și smartwatch-ul Pixel Watch 2.

Interesant este că Google și-a anunțat propriul eveniment la doar o zi după ce Apple a anunțat data la care va prezenta noile iPhone-uri.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
smartphone
pixel 8