Google anunță evenimentul I/O 2023

Google anunță evenimentul I/O 2023
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 mar 2023

Cel mai important eveniment anual organizat de Google va avea loc în prima parte a lunii mai, anunță gigantul american.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Google a anunțat că ediția din acest an a conferinței I/O va avea loc pe 10 mai și va avea loc în Amfiteatrul Shoreline din Mountain View.

Conform companiei americane, va exista o prezență limitată la fața locului, iar toate prezentările și demonstrațiile vor fi disponibile, ca de obicei, online.

iPhone 14 Pro a fost desemnat telefonul anului CITEȘTE ȘI iPhone 14 Pro a fost desemnat telefonul anului

Anul acesta capul de afiș este așteptat să fie ținut de AI. Prins pe picior greșit de Microsoft, Google ar putea să anunțe mai multe informații la I/O 2023 despre Bart, chatbot-ul care a debutat cu un fake news și a determinat scăderea valorii acțiunilor companiei.

De altfel, Google ar trebui să lanseze anul acesta peste 20 de produse de AI, conform unor documente interne, ceea ce înseamnă la I/O ar trebui să fie văzute și alte instrumente, în afară de Bart.

Ca în fiecare an, o parte importantă a evenimentului ar putea fi dedicată celei mai noi versiuni de Android, care este deja disponibilă dezvoltatorilor într-o primă versiune de test.

În ceea ce privește hardware-ul, există șanse ca la I/O 2023 să fie făcute primele anunțuri despre noul smartphone Pixel 7a și despre Pixel Fold, care reprezintă revenirea Google pe piața tabletelor, la care renunțase în urmă cu câțiva ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
android
smartphone
tabletă
ai