Google ar putea lansa o versiune mai ieftină a smartphone-ului Pixel

Google ar putea lansa o versiune mai ieftină a smartphone-ului Pixel
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 apr 2018

Google ar urma să intre pe piață anul acesta cu o versiune nouă a smartphone-ului Pixel, poziționat mai jos ca preț și dotări tehnice decât modelele din anii trecuți.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Conform publicației The Economic Times, care citează patru executivi Google ce au participat la o serie de întâlniri legate de expansiunea smartphone-urilor produse de gigantul american, acesta lucrează la un smartphone din seria Pixel din clasa de mijloc.

De ce este important: un model mid-range din seria Pixel ar putea deschide drumul unei disponibilități globale pentru smartphone-urile companiei, vândute până acum oficial în doar 8 țări.

Până acum, în cei doi ani de existență a seriei Pixel, Google s-a concentrat exclusiv pe modele premium, cu prețuri de peste 1.000 de euro, care să concureze direct cu iPhone.

Sondaj Vodafone: Peste jumătate dintre tinerii din România ar prefera să lucreze pentru ei înșiși decât într-o companie CITEȘTE ȘI Sondaj Vodafone: Peste jumătate dintre tinerii din România ar prefera să lucreze pentru ei înșiși decât într-o companie

Google ar putea lansa în vara acestui an, în perioada iulie – august, un al treilea smartphone Pixel care să completeze seria de telefoane produse de către divizia de hardware a companiei.

Celelalte două modele ar rămâne neschimbate ca poziționare, urmând să fie prezentate, ca și până acum, în luna octombrie.

Noul smartphone este menit că concureze, conform oficialilor companiei, în țările în care prețul este un criteriu sensibil de alegere. Prima țara în care va fi lansat este India, țara de origine a CEO-ului Google, Sundar Pichai.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
pixel
smartphone