Google Chrome nu va mai fi actualizat pentru versiunile mai vechi de Windows

Google Chrome nu va mai fi actualizat pentru versiunile mai vechi de Windows
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 ian 2023

În scurt timp, Google va înceta să mai lanseze update-uri pentru versiunea browser-ului Chrome care rulează pe două versiuni de Windows mai vechi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Astfel, utilizatorii care folosesc Windows 7 și Windows 8.1 nu vor mai beneficia de update-uri pentru browser-ul Chrome începând de luna viitoare.

Următoarea versiune a browser-ului, care va fi lansată pe 7 februarie, păstrează suportul doar pentru cele mai recente două versiuni ale sistemului de operare dezvoltat de Microsoft, Windows 10 și Windows 11.

Apple ar fi renunțat la un nou iPhone SE CITEȘTE ȘI Apple ar fi renunțat la un nou iPhone SE

Browser-ul Chrome va continua să funcționeze pe sistemele de operare menționate, însă, nu va mai beneficia de update-uri funcționale ori de securitate.

Inițial, Google plănuia să renunțe la suportul pentru cele două sisteme de operare încă din iunie 2021. De atunci, au avut loc două amânări, însă, se pare că acum Google va merge până la capăt cu această decizie.

VIDEO Pompierii și paramedicii din Constanța au salvat, după resuscitare, viața unui cățel dintr-un apartament incendiat CITEȘTE ȘI VIDEO Pompierii și paramedicii din Constanța au salvat, după resuscitare, viața unui cățel dintr-un apartament incendiat

Windows 7 și Windows 8.1 au 13 respectiv 9 ani vechime. Conform GlobaStats, cele două versiuni au împreună o cotă de piață de aproximativ 14% dintre toate versiunile de Windows.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
chrome
windows