Google Search adaugă funcții bazate pe AI de învățare a limbii engleze

Google Search adaugă funcții bazate pe AI de învățare a limbii engleze
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 oct 2023

Cel mai popular motor de căutare va integra funcții de învățare a limbii engleze, cu ajutorul inteligenței artificiale, direct în paginile cu rezultatele căutărilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Google anunță implementarea în propriul motor de căutare a unor funcții pe care utilizatorii le pot folosi pentru exersa și a-și îmbunătăți abilitățile de vorbire a limbii engleze.

Cu ajutorul AI-ului, Google va oferi instrumente interactive de exersare a abilităților atunci când utilizatorii folosesc motorul de căutare pentru a traduce cuvinte în sau din limba engleză.

Peter Thiel, fondatorul PayPal, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, este acuzat că ar fi fost informatorul FBI CITEȘTE ȘI Peter Thiel, fondatorul PayPal, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, este acuzat că ar fi fost informatorul FBI

Un astfel de instrument este o sesiune de 3-5 minute în care utilizatorul este ajutat să pronunțe răspunsurile. La final, utilizatorul primește o evaluare personalizată și are opțiunea de a activa notificările pentru a primi remindere care să-i amintească să facă o astfel de lecție zilnic.

Evaluarea include informații precum nivelul de relevanță a răspunsurilor date și cât de clar a fost rostit un cuvânt, dar și sugestii respectiv exemple care să arate răspunsuri alternative.

La fel ca la Duolingo, utilizatorii pot apăsa pe orice cuvânt pe care nu-l cunosc pentru a vedea traducerea în contextul frazei în care a fost folosit.

În ciuda asemănărilor cu Duolingo, Google spune că funcțiile pe care urmează să le implementeze în motorul de căutare al companiei au doar rolul de a fi folosite împreună cu aplicațiile dedicate de învățare a limbilor străine.

Noua funcționalitate va fi implementată în zilele următoare în câteva țări din America de Sud, urmând ca ulterior, disponibilitatea acestora să fie extinsă.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
ai
limba engleză