Huawei va construi o fabrică de 800 de milioane de dolari în Brazilia

Huawei va construi o fabrică de 800 de milioane de dolari în Brazilia
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 aug 2019

Huawei Technologies Co Ltd intenționează să investească în următorii trei ani aproximativ 800 de milioane de dolari în construirea unei fabrici în Brazilia, care va produce atât pentru piața internă cât și pentru cea externă, a anunțat guvernatorul statului Sao Paulo, Joao Doria, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Investiția vine pe fondul extinderii prezenței grupului chinez de telecomunicații în America Latină, pentru a contracara problemele din SUA, scrie Agerpres.

Caniculă până marți: Temperaturi de 38 grade Celsius, iar în unele zone nopțile vor fi tropicale CITEȘTE ȘI Caniculă până marți: Temperaturi de 38 grade Celsius, iar în unele zone nopțile vor fi tropicale

Fabrica va avea 1.000 de angajați și va produce probabil telefoane mobile inteligente și echipamente de telecomunicații, pentru a face față cererii în urma licitației pentru frecvențele destinate tehnologiei 5G, care ar urma să aibă loc în martie 2020 în Brazilia.

Huawei, care este prezent de 21 de ani pe piața din Brazilia, are deja o fabrică în statul Sao Paulo, cu 2.000 de angajați, unde se produce echipamente pentru infrastructura de telecomunicații.

viewscnt
Afla mai multe despre
huawei
fabrica brazlia