În prima lună de la lansare Windows 10 a fost instalat pe 75 de milioane de dispozitive

În prima lună de la lansare Windows 10 a fost instalat pe 75 de milioane de dispozitive
scris 27 aug 2015

Windows 10, noul sistem de operare al Microsoft, rulează în prezent pe 75 de milioane de dispozitive, la doar patru săptămâni de la lansarea pe piață, a declarat directorul de marketing al companiei, Yusuf Mehdi.

Windows 10 este disponibil în 192 de țări și poate fi instalat într-o varietate de limbi. Windows Store, magazinul de aplicații pentru Windows 10, are de șase ori mai multe descărcări per dispozitiv decât Windows 8. Până acum, peste 90.000 de computere personale și tablete au făcut trecerea la noul sistem de operare.

Conducerea Microsoft a promis acționarilor că Windows 10 va ajunge la un miliard de utilizatori în trei ani de la lansare, ceea ce ar fi cea mai mare rată de adoptare înregistrată vreodată de un sistem de operare Microsoft. Comparativ, precedentul sistem de operare Windows 8 a vândut 40 de milioane de licențe în prima lună. Spre deosebire însă de predecesorul său, Windows 10 a fost lansat sub forma unui upgrade gratuit pentru cei care utilizează versiunile Windows 7 și 8.1

viewscnt
Afla mai multe despre
windows 10
yusuf mehdi
microsoft