INFOGRAFIC. Telekom Romania face zoom pe ofertele MagentaONE și completează setul de beneficii al pachetelor integrate fix-mobil

INFOGRAFIC. Telekom Romania face zoom pe ofertele MagentaONE și completează setul de beneficii al pachetelor integrate fix-mobil
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 31 oct 2016

Telekom Romania a lansat la începutul lunii septembrie campania de comunicare a noilor beneficii incluse în ofertele integrate fix-mobil, MagentaONE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În mai 2015, compania de telecomunicații anunța conceptul comercial pentru serviciile integrate fixe și mobile, MagentaONE, România devenind astfel a treia țară cu această facilitate, după Germania și Slovacia. La acea dată, prin intermediul MagentaONE, clienții găseau într-un singur loc toate serviciile necesare pentru fix și mobil: One Stop Shop, un singur call center, o singură factură, o singură aplicație MyAccount (inclusiv o aplicație pe mobil).

Aproape doi ani mai târziu, în septembrie 2016, Telekom Romania anunță un nou set de beneficii pentru ofertele integrate fix-mobil prin intermediul unei campanii unice de comunicare pentru aceste pachete. Campania, care se desfășoară sub numele Tații #1, le prezintă taților din România noile beneficiil MagentaONE oferindu-le, astfel, șansa de a se bucura împreună cu familiile lor de cea mai bună experiență integrată de divertisment și comunicare.

INFOGRAFIC. Telekom Romania face zoom pe ofertele MagentaONE și completează setul de beneficii al pachetelor integrate fix-mobil

Serviciile TV se bazează în special pe conținut de sport exclusiv, toate meciurile din cadrul UEFA Champions League putând fi vizionate numai cu televiziunea de la Telekom, și pe noi funcții interactive. Cu noile caracteristici ale televiziunii interactive - Pauză și continuare și Program de la început – clientul are posibilitatea de a pune pauză la conținutul TV live, continuând programul când dorește, și opțiunea de a vedea de la început evenimente difuzate în acel moment. Oferta MagentaONE include 6 luni de abonament TV gratuit.

Pentru serviciile de mobil, oferta MagentaONE aduce un bonus de 36 GB la viteză 4G și, în plus, telefoane Samsung compatibile cu serviciul  4G, la prețuri speciale: Samsung Galaxy J3, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy A3 2016 și Samsung Galaxy S7. Oferta este valabilă începând cu abonamentele de servicii mobile Surf/Talk M, pentru contractele MagentaONE încheiate pe o perioadă de 24 de luni, cu telefon inclus sau cu telefon în rate. 

Suplimentar, oferta MagentaONE include un voucher de până la 400 lei pentru achiziționarea de echipamente Samsung de la www.telekom.ro, plus alte beneficii pentru comenzi plasate online.

Oferta este valabilă până la data de 15 noiembrie 2016. 

viewscnt
Afla mai multe despre
telekom romania
magentaone