iOS 13 va fi disponibil din 19 septembrie

iOS 13 va fi disponibil din 19 septembrie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 sep 2019

Nu doar că nu vine cu un mare număr de noutăți, dar nici funcțiile incluse de Apple în această versiune nu vor fi disponibile din prima zi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

iOS 13 va putea fi instalat pe dispozitivele compatibile din seara zilei de 19 sepembrie, a anunțat Apple în cadrul evenimentului de lansare al noilor iPhone-uri.

În fruntea puținelor noutăți aduse de iOS 13 se află noul Dark Mode, tema care folosește culori închise pe fundal, pentru a economisi energie în cazul dispozitivelor cu ecrane OLED, precum iPhone 11 Pro și Pro Max.

Odată cu iOS 13, unele din aplicațiile Apple, printre care Maps, Phone, Reminders și Photos, primesc și ele câte un update care aduce îmbunătățiri grafice și funcții noi.

VIDEO Apple a lansat iPhone 11, serie compusă din trei modele CITEȘTE ȘI VIDEO Apple a lansat iPhone 11, serie compusă din trei modele

Find My iPhone și Find My Friends au fost grupate într-o singură aplicație, numită acum, simplu, Find My.

Tastatura suportă acum funcția swipe, astfel că utilizatorii pot “desena” cuvintele pe aceasta, fără a ridica degetul până la scrierea unui cuvânt întreg.

Cum nu toate noutățile sunt gata, unele dintre acestea vor fi lansate printr-un update ulterior. Astfel, pe 30 septembrie, Apple va reveni și va lansa deja primul update, care va purta indicativul 13.1.

Una dintre funcțiile care vor fi disponibile abia când va fi lansat iOS 13.1 este citirea mesajelor de către Siri.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ios
iphone
ipad