Logitech a lansat o pereche de căști care se mulează pe forma urechii

Logitech a lansat o pereche de căști care se mulează pe forma urechii
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 oct 2020

Ultimate Ears Fits, cea mai nouă pereche de căști a celor de la Logitech, folosește lumina pentru a da căștilor forma urechii celui care le poartă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Căștile in-ear, care se introduc în ureche, spre deosebire de celelalte tipuri de căști, au creat întotdeauna posesorilor probleme de potrivire. Cu un produs de dimensiune fixă, producătorului îi este practic imposibil să creeze o pereche de căști care să se potrivească pe toate urechile.

Fits, cea mai nouă pereche de căști lansată de Logitech sub brandul Ultimate Ears, folosește tehnologia Lightform pentru a modela, la prima folosire, membrana externă a căștilor după forma urechilor utilizatorului.

VIDEO Xiaomi lansează seria Mi 10T de smartphone-uri CITEȘTE ȘI VIDEO Xiaomi lansează seria Mi 10T de smartphone-uri

La prima purtare, utilizatorul trebuie să demareze procesul de formatare din cadrul aplicației UE Fits. LED-urile interne vor lumina vreme de aproape un minut extremitățile căștilor, până când acestea se vor întări după forma urechilor.

Astfel, fiecare pereche de căști va fi modelată după urechile utilizatorului, eliminându-se situațiile în care căștile nu încap sau alunecă din urechi. În schimb, va fi mai dificilă purtarea de către alte persoane, dacă utilizatorul împrumută cuiva căștile.

Prin fixarea pe ureche, căștile capătă și abilitatea blocării pasive a sunetului ambiental, ceea ce este un alt câștig important al acestei abordări.

Ultimate Ears Fits vin cu un preț pe măsură, 200 de dolari, promițând o autonomie de 8 ore plus alte 20 de ore cu ajutorul carcasei care are propria baterie și poate alimenta căștile.

viewscnt
Afla mai multe despre
logitech
căști
lightform