Messenger redevine parte a aplicației Facebook

Messenger redevine parte a aplicației Facebook
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 mar 2023

Meta a început să testeze o versiune a aplicației Facebook din care face parte, din nou, serviciul de comunicare Messenger.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Așa cum anunța încă din vara anului trecut, Meta vrea să reintegreze Messenger și aplicația de Facebook, iar acum a început să facă primele teste în acest sens.

Astfel, un număr mic de utilizatori pot deja să folosească Messenger pentru comunicare direct din aplicația Facebook. Compania spune că, în curând, va crește numărul de utilizatori care vor participa la test.

WhatsApp a fost de acord să fie mai transparentă cu privire la modificările aduse politicii sale de confidențialitate CITEȘTE ȘI WhatsApp a fost de acord să fie mai transparentă cu privire la modificările aduse politicii sale de confidențialitate

Messenger redevine parte a Facebook la 9 ani distanță după ce, în 2014, Mark Zuckerberg a decis separarea celor două produse pentru „a oferi o experiență mai bună”.

Acum, deși comunicarea oficială nu recunoaște aceste lucru, combinarea celor două produse reprezintă o mutare defensivă, menită să apere Facebook mai bine de amenințarea pe care o reprezintă TikTok.

Cu aceeași ocazie, compania amintește că Facebook are peste 2 miliarde utilizatori, încercând să combată zvonurile care susțin că platforma are probleme în păstrarea utilizatorilor și, mai ales, în atragerea tinerilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
messenger
facebook
meta