Nou jucător - Aveniq vine în România cu primul birou din afara Elveției, împinsă de nevoia de specialiști

Nou jucător - Aveniq vine în România cu primul birou din afara Elveției, împinsă de nevoia de specialiști

Foto Aveniq

Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 27 feb 2023
Compania elvețiană Aveniq, unul dintre marii furnizori de soluții IT din Elveția, se extinde în România și va deschide un birou la Cluj- Napoca, primul din afara Elveției, împinsă de nevoia în creștere de specialiști IT, relevă date analizate de Profit.ro.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Extinderea vine în contextul în care compania din domeniul IT are nevoie de noi angajați pentru a face față cererii mai mari și se confruntă cu o lipsă de personal în Elveția.
 
Specialiștii din România vor lucra alături de angajații Aveniq din Elveția. Compania dă asigurări că toate locurile de muncă existente ale companiei în Elveția vor fi păstrate după extinderea în România. 
Microsoft aduce noul Bing pe telefoane CITEȘTE ȘI Microsoft aduce noul Bing pe telefoane

În 2022, Aveniq și-a majorat cu 9 milioane de franci elvețieni față de anul 2021, la 185 milioane de franci (187 mil. euro). Aveniq și-a consolidat astfel poziția de unul dintre principalii furnizori IT de pe piața elvețiană.

În ceea ce privește obiectivele pentru noul exercițiu financiar, Aveniq dorește să dezvolte în continuare soluțiile și serviciile IT oferite companiilor, dar și soluții specifice industriei. De asemenea, compania vrea să își extindă oferta de securitate cibernetică și să ofere noi servicii în domeniul sustenabilității.
 
Compania are, în prezent, aproape 500 de angajați.
viewscnt
Afla mai multe despre
aveniq
cluj
companie it
aveniq romania
specialisti it
joburi it