Samsung a lansat un încărcător wireless care poate fi folosit simultan pentru un telefon și un ceas

Samsung a lansat un încărcător wireless care poate fi folosit simultan pentru un telefon și un ceas
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 aug 2018

Alături de flagship-ul Galaxy Note 9 și de smartwatch-ul Galaxy Watch, Samsung a mai prezentat în cadrul aceluiași eveniment care a avut loc joi la New York un încărcător wireless pentru ambele tipuri de dispozitive.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Wireless Charger Duo aduce în același loc două tipuri de încărcătoare wireless deja existente în portofoliul companiei: standul pentru încărcarea wireless a telefoanelor și o zonă orizontală dedicată ceasurilor.

Samsung a lansat un nou smartwatch, sub un nou brand CITEȘTE ȘI Samsung a lansat un nou smartwatch, sub un nou brand

Noul încărcător poate furniza simultan energie atât unui smartphone, cât și unui smartwatch. Comparat cu cele două încărcătoare separate, avantajul aducerii acestora împreună constă în folosirea unui singur fir pentru conectarea la priză.

Ambele zone de încărcare oferă o putere de 12 W, ceea ce înseamnă că este posibilă încărcarea rapidă pentru orice telefon compatibil, nu doar pentru produsele Samsung.

Producătorul coreean nu a anunțat disponibilitatea și prețul noului său încărcător wireless, care va avea o versiunea neagră și una albă.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
incarcator
wireless