Samsung aduce programul self-repair în România

Samsung aduce programul self-repair în România
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 dec 2023

Lansat anul trecut în Statele Unite, programul prin care Samsung oferă clienților posibilitatea de a-și repara singuri dispozitivele ajunge și în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Samsung operează o extindere masivă a programului său self repair. Acesta va include mai multe dispozitive și va funcționa în mai multe țări.

În primul rând, disponibilitatea geografică a acestuia este extinsă acum, incluzând 30 de noi țări europene, printre care se numără și România.

TikTok îmbunătățește experiența oferită pe dispozitivele mobile cu ecrane mari CITEȘTE ȘI TikTok îmbunătățește experiența oferită pe dispozitivele mobile cu ecrane mari

În al doilea rând, crește numărul de dispozitive care fac obiectul programului, care va include acum smartphone-urile pliabile Galaxy Z Flip5 și Z Fold5.

Conform companiei, pe lista dispozitivelor suportate vor mai fi trecute luna aceasta, printre altele, seriile Galaxy S23, Tab S9 și Galaxy Book2 Pro.

Programul oferă celor care că-și pot repara singuri dispozitivele defectate instrumentele și instrucțiunile necesare procesului de înlocuire a componentelor afectate.

Prețurile diferă în funcție de dispozitiv. Spre exemplu, în Statele Unite, pentru un ecran și o baterie de S22 Ultra se plătește 240 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
self-repair
galaxy z flip5
z fold5
românia