Samsung Electronics România & Bulgaria își întărește echipa managerială

Samsung Electronics România & Bulgaria își întărește echipa managerială

Tiberiu Dobre

Profit.ro
Profit.ro
scris 12 mar 2024

Samsung Electronics România & Bulgaria îl numește pe Tiberiu Dobre, Head of Mobile eXperience pentru România & Bulgaria, în funcția de Vicepreședinte al companiei. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Tiberiu Dobre va continua să își exercite atribuțiile de Head of Division pentru departamentul de Mobile eXperience, preluând totodată și responsabilitățile din rolul de Vicepreședinte alături de omologul său, Victor Armășelu, VP & Head of Consumer Electronics Division.

Telegram a ajuns 900 de milioane de utilizatori și anticipează că va trece pe profit în maximum 1 an. Posibil IPO CITEȘTE ȘI Telegram a ajuns 900 de milioane de utilizatori și anticipează că va trece pe profit în maximum 1 an. Posibil IPO

Înainte de a se alătura echipei Samsung Electronics, Tiberiu Dobre a deținut poziții de conducere în companii de tehnologie de renume, precum Vodafone, HP sau Nokia. El face parte din echipa Samsung Electronics de aproape 6 ani, când a acceptat provocarea de a superviza și gestiona activitățile echipei de Mobile eXperience din regiune în 2018.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiberiu dobre
samsung electronics