Samsung Electronics va opri producția la singura sa fabrică de televizoare din China

Samsung Electronics va opri producția la singura sa fabrică de televizoare din China
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 sep 2020

Gigantul Samsung Electronics a anunțat că va opri activitatea singurei sale fabrici de televizoare din China, transmit Reuters și Yonhap.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Companiile își regândesc planurile privind producția și lanțurile de aprovizionare pe fondul creșterii costurilor cu forța de muncă în China, a escaladării tensiunilor comerciale dintre SUA și China și a efectelor pandemiei de coronavirus (COVID-19), scrie Agerpres.

Life Is Hard vrea să preia activitatea de vânzare B2B a două firme care gestionează 17.000 de clienți Telekom Romania, cu vânzări cumulate de 14 milioane de lei în 2019 CITEȘTE ȘI Life Is Hard vrea să preia activitatea de vânzare B2B a două firme care gestionează 17.000 de clienți Telekom Romania, cu vânzări cumulate de 14 milioane de lei în 2019

Fabrica de televizoare din Tianjin este singura bază de producție a Samsung Electronics TV din China, a precizat un purtător de cuvânt al companiei sud-coreene. Decizia face parte din "eforturile companiei de îmbunătățire a eficienței" în facilitățile sale de producție, se arată într-un comunicat al Samsung.

Conform surselor, închiderea unității va avea loc la finalul lunii noiembrie. Fabrica are aproximativ 300 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung electronics
televizoare
china