Samsung lansează un nou smartphone cu clapetă

Samsung lansează un nou smartphone cu clapetă
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 dec 2017

Samsung a anunțat un nou model din seria W, sub care producătorul coreean lansează un nou telefon cu clapetă în fiecare an.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Deși în Europa epoca telefoanelor cu clapetă pare apusă, în Asia acest tip de dispozitive nu a fost eclipsat complet, ci s-a transformat, beneficiind de cele mai noi tehnologii ale smartphone-urilor.

Mai puțin cunoscută în Europa, seria W a celor de la Samsung aduce în fiecare an un nou smartphone cu Android în Asia, care păstrează construcția cu clapetă care i-a adus consacrarea producătorului coreean.

Cel mai nou reprezentat al acestei serii este W2018, un smartphone cu clapetă care folosește cea mai recentă versiune de Android. Acesta simbolizează și aniversarea de 10 ani a seriei W.

Șeful securității cibernetice britanice sfătuiește guvernul să evite programele antivirus ruse CITEȘTE ȘI Șeful securității cibernetice britanice sfătuiește guvernul să evite programele antivirus ruse

W2018 este un smartphone de lux care are montate două ecrane pe cele două fațete ale clapetei, fiecare dintre acestea având o diagonală de 4,2 inch. Totodată, acesta sa laudă cu o diafragmă f/1.5, una dintre cele mai deschise diafragme ale unei camere foto de smartphone.

Dispozitivul celor de la Samsung combină elemente tradiționale ale telefoanelor cu clapetă cu tehnologii moderne. Spre exemplu, acesta oferă funcție de citire a amprentelor fără să renunțe la butoanele fizice și clasicul controller cu cinci direcții.

Altfel, W2018 are dotări demne de un flagship modern: un procesor Snapdragon 835, 6 GB memorie RAM, 64 GB sau 256 GB spațiu de tocare, cameră foto de 12 MP, port USB-C și o baterie de 2.300 mAh.

Deși Samsung nu a anunțat și prețul lui W2018, acesta este așteptat să fie în jurul a 3.000 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
android
clapeta