Samsung vrea să extindă disponibilitatea propriului serviciu de streaming

Samsung vrea să extindă disponibilitatea propriului serviciu de streaming
scris 23 ian 2023

Serviciul de streaming TV Plus al celor de la Samsung ar putea ajunge și pe alte platforme, compania coreeană încercând astfel să-i crească baza de utilizatori.

Samsung negociază în prezent cu alți producători de televizoare pentru ca aceștia să instaleze serviciul de streaming al companiei, TV Plus, susțin surse anonime citate de Lowpass.

Printre producătorii cu care se poartă discuții în acest sens s-ar număr TCL, care a refuzat, însă, să comenteze informația.

Twitter va avea un abonament care va bloca afișarea reclamelor CITEȘTE ȘI Twitter va avea un abonament care va bloca afișarea reclamelor

Dincolo de televizoare, Samsung ar putea încerca să atragă noi utilizatori lansând aplicații pentru TV Plus pe platforme terțe de streaming sau mobile.

TV Plus este o platformă monetizată prin reclame, care oferă gratuit acces la emisiuni TV. La nivel global, aceasta are în jur de 1.800 de canale, cu 500 adăugate doar anul trecut.

Conform celor mai recente date oficiale, oferite în august anul trecut, pe parcursul ultimelor 12 luni TV Plus a fost folosit pentru a reda programe care însumează 3 miliarde de ore.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
video
streaming
tv