Șeful Ve Interactive, companie ce are un centru de dezvoltare la Cluj, demisionează din cauza întârzierilor salariale

Șeful Ve Interactive, companie ce are un centru de dezvoltare la Cluj, demisionează din cauza întârzierilor salariale
scris 18 mai 2017

Șeful și fondatorul Ve Interactive, David Brown, și-a dat demisia de la conducerea companiei de tehnologie care operează și la Cluj.

David Brown va ocupa pe viitor poziția de consultant tehnologic, după ce start-up-ul cu sediul central la Londra și-a plătit cu întârziere angajații în perioada decembrie 2016 – februarie 2017.

Caracterizat drept un start-up de top în Marea Britanie, Ve Interactive nu și-a atins țintele de venituri și profit. Din fericire, compania va primi urgent finanțare din partea unui consorțiu de firme conduse de Aston Ventures.

UE a amendat Facebook cu 110 milioane euro, în legătură cu preluarea WhatsApp CITEȘTE ȘI UE a amendat Facebook cu 110 milioane euro, în legătură cu preluarea WhatsApp

Înființată în 2009, Ve Interactive activează cu precădere în zona de comerț electronic, dar are drept clienți inclusiv publisheri și universități pe care le ajută să crească rata de conversie online.

În iulie 2015, Ve Interactive a deschis un birou de dezvoltare la Cluj, cu 80 de angajați, al treilea după cele din Londra, Paris și Bilbao.

Ve Interactive, care angajează peste 1.000 de angajați, este evaluată în prezent la 1,5 miliarde de lire sterline.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ve interactive
cluj
start-up