Seria iPhone 12 ar putea include un model Mini

Seria iPhone 12 ar putea include un model Mini
scris 28 sep 2020

Numele pe care Apple le va folos în cadrul viitoarei sale serii de iPhone-uri au apărut pe surse, iar pentru prima oară, compania americană se pare că va folosi numele Mini pentru unul din smartphone-urile sale.

Cele patru modele care vor compune seria iPhone 12 au acum și nume, chiar dacă doar din surse neoficiale. Acestea au fost descoperite pe stickerele folosite de producătorii de carcase pentru viitoarele iPhone-uri.

Google va bloca publicitatea electorală pe platforma sa după alegerile prezidențiale americane din 3 noiembrie CITEȘTE ȘI Google va bloca publicitatea electorală pe platforma sa după alegerile prezidențiale americane din 3 noiembrie

Astfel, Apple va folosi următoarele numele pentru cele patru modele care vor compune seria iPhone 12:

iPhone 12 mini, 5.4 inch
iPhone 12,  6,1 inch
iPhone 12 Pro - 6,1 inch
iPhone 12 Pro Max - 6,7 inch

Ca și în anii precedenți, este de așteptat ca puterea de procesare și facilitățile oferite să fie direct proporționale cu mărimea ecranului - modele mai mari vor avea dotări mai bune și prețuri mai mari.

În ceea ce privește numele, se remarcă folosirea pentru prima oară a numelui Mini pentru smartphone-urile Apple. Compania americană a mai folosit Mini până acum pentru Mac, iPad și iPod, însă niciodată pentru iPhone.

Este de așteptat ca, eventual, Mini să înlocuiască modelul SE în oferta Apple și să vizeze acei utilizatori care preferă smartphone-urile cu ecran mai mic.

Seria iPhone 12 urmează a fi prezentată în luna octombrie, mai târziu cu o lună decât în anii anteriori, din cauza problemelor create de pandemie.

viewscnt
Afla mai multe despre
iphone 12
smartphone
apple