Surpriză - Samsung poate renunța anul viitor la gama de telefoane premium Galaxy Note

Surpriză - Samsung poate renunța anul viitor la gama de telefoane premium Galaxy Note
scris 1 dec 2020

Gigantul sud-coreean Samsung Electronics ar putea renunța anul viitor la gama sa de telefoane premium Galaxy Note, au declarat pentru Reuters surse care au dorit să-și păstreze anonimatul, o decizie care ar reflecta scăderea semnificativă a cererii pentru smartphone-urile de top, din cauza pandemiei de coronavirus (COVID-19).

Ultima serie Galaxy Note lansată recent de Samsung poate fi văzută AICI

FOTO “There ain’t no such thing as a free lunch” - Milton Friedman CITEȘTE ȘI FOTO “There ain’t no such thing as a free lunch” - Milton Friedman

Galaxy Note, cunoscut pentru ecranul său mare și stiloul S Pen-ul pentru luarea de notițe, este una din cele două linii de smartphone-uri de vârf ale Samsung, cealaltă fiind Galaxy S, arată Agerpres.

În prezent, compania sud-coreeană nu intenționează să dezvolte o nouă versiune a Galaxy Note pentru 2021. În schimb, modelul S21 Galaxy S va beneficia de stiloul S Pen iar următoarea versiune a telefonului pliabil Samsung va fi compatibilă cu stiloul S Pen, susțin sursele.

Huawei AppGallery la un an de la lansare: Peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de utilizatori activi CITEȘTE ȘI Huawei AppGallery la un an de la lansare: Peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de utilizatori activi

Alte surse spun că eforturile companiei care în mod normal ar fi direcționate spre Galaxy Note vor fi acum canalizate spre gama de telefoane pliabile.

Reprezentanții Samsung nu au comentat informația.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy