Telegram îmbunătățește apelurile audio și video

Telegram îmbunătățește apelurile audio și video
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 ian 2024

Cel mai recent update al aplicației Telegram aduce îmbunătățiri atât vizuale, cât și de performanță, pentru funcțiile de comunicare vocală și video.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Telegram anunță îmbunătățirea semnificativă a opțiunilor de comunicare video și vocală prin intermediul celui mai recent update.

O nouă grafică a fost implementată pentru cele două facilități, care ar trebui să simplifice modul în care sunt folosite de utilizatori.

Facebook lansează o nouă funcție, prin care sunt urmărite link-urile accesate de utilizatori CITEȘTE ȘI Facebook lansează o nouă funcție, prin care sunt urmărite link-urile accesate de utilizatori

Mai important, a fost îmbunătățită funcționarea acestora. Conform companiei, apelurile video și vocale vor folosi, de acum înainte, mai puține resurse.

Asta se va traduce printr-un consum mai mic de baterie în timpul comunicării video și vocale.

Telegram promite că cele două funcții vor continua să fie îmbunătățite pe parcursul acestui an prin update-urile viitoare.

Cu aceeași ocazie, compania anunță și îmbunătățirea funcționalității boților, care înțeleg acum mai bine cum și când să reacționeze la mesaje și la răspunsurile utilizatorilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
telegram
video
audio
comunicare
smartphone