Threads ajunge la 150 de milioane de utilizatori

Threads ajunge la 150 de milioane de utilizatori
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 apr 2024

150 de milioane de utilizatori folosesc cel puțin o dată pe lună noua rețea socială dezvoltată de Meta pentru a concura cu X/Twitter.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Anunțul a fost făcut de șeful Meta, Mark Zuckerberg, în timpul celei mai recente conferințe cu acționarii, pricinuite de anunțarea rezultatelor financiare din ultimul trimestru.

Threads a atras 20 de milioane de noi utilizatori din februarie și numără acum peste 150 de milioane de utilizatori activi măcar o dată pe lună.

Disputa cu TikTok se acutizează în SUA: Biden semnează legea care obligă la vânzarea către un investitor american, compania rămâne însă pe poziții. \ CITEȘTE ȘI Disputa cu TikTok se acutizează în SUA: Biden semnează legea care obligă la vânzarea către un investitor american, compania rămâne însă pe poziții. "Nu vă faceți griji, că nu plecăm nicăieri!"

Această evoluție arată că noua platformă de socializare a Meta continuă să crească, deși acum o face cu o rată semnificativ mai redusă decât cea de după lansare.

Threads a impresionat în prima săptămână după ce a fost lansată, când a reușit să atragă 100 de milioane de utilizatori.

Conform estimărilor făcute de Apptopia, Threads ar avea deja mai mulți utilizatori zilnici decât X în Statele Unite.

Platforma celor de la Meta s-a bucurat de o creștere a traficului și recent, după ce Taylor Swift și-a creat cont pentru a-și promova noul album.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
threads
x
mark zuckerberg