TikTok lansează o funcție de restricționare a conținutului pentru adulți

TikTok lansează o funcție de restricționare a conținutului pentru adulți
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 ian 2023

Creatorii de conținut pentru TikTok vor putea bloca accesul minorilor la conținutul dedicat doar adulților.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

TikTok anunță extinderea funcțiilor de selectare a audiențelor, oferind creatorilor de conținut posibilitatea de a limita disponibilitatea anumitor postări, care să poată fi văzute doar de adulți.

Disponibilă anterior doar pentru transmisiunile live, aceasta poate fi folosită acum și în cazul filmărilor înregistrate.

Apple scumpește bateriile de schimb CITEȘTE ȘI Apple scumpește bateriile de schimb

În comunicatul emis presei, TikTok subliniază faptul că folosirea noii opțiuni nu va reprezenta o excepție de la regulile platformei, care vor fi aplicate la fel ca și până acum.

Asta înseamnă că funcția pentru restricționarea disponibilității conținutului pentru adulți nu deschide drumul filmărilor care conțin nuditate și altor forme de conținut care încalcă regulile de utilizare, așa cum s-ar putea crede.

În schimb, noul instrument constituie un mijloc de limitare a accesului minorilor la conținutul creat special pentru oamenii mari sau care nu este interesant pentru cei mici.

Totodată, platforma socială chineză anunță lansarea unei noi versiuni, mai eficiente, a algoritmului care ar trebui să identifice automat conținutul care încalcă regulile, precum filmările cu conținut sexual explicit sau sugestiv.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiktok
video
streaming