Toate abonamentele Google One vor avea acces la VPN

Toate abonamentele Google One vor avea acces la VPN
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 mar 2023

Disponibil anterior doar în cadrul celui mai scump abonament de cloud vândut de gigantul american, serviciul VPN by Google One va fi disponibil pentru toate planurile tarifare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Google a anunțat că toate tipurile de abonamente Google One vor avea acces la serviciul de VPN al companiei. Anterior, acesta putea fi folosit doar de abonații la planul Premium 2TB.

Astfel, de acum înainte vor putea folosi VPN by Google One inclusiv cei care plătesc pentru cel mai ieftin abonament, Basic, care costă 2 dolari (10 lei) pe lună.

Bing atinge un nivel record de trafic CITEȘTE ȘI Bing atinge un nivel record de trafic

Conform gigantului american, VPN by Google One protejează activitatea online a utilizatorilor indiferent de aplicațiile sau browser-ele web folosite, ascunzând adresa IP a acestora.

Cu aceeași ocazie, Google lansează și Dark Web Report. Disponibil pentru toate abonamentele, dar numai în SUA pentru început, acesta monitorizează și atenționează utilizatorul atunci când informațiile personale sunt depistate pe dark web.

Serviciul VPN by Google One este disponibil într-un număr limitat de țări, printre care nu se regăsește, deocamdată, România. Acesta funcționează pe Android, iOS, Windows și Mac.

viewscnt
Afla mai multe despre
google one
vpn