Trei tineri antreprenori unguri au obținut 60 milioane dolari pentru startup-ul lor IT

Trei tineri antreprenori unguri au obținut 60 milioane dolari pentru startup-ul lor IT
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 nov 2021

Bitrise, un startup IT fondat de trei antreprenori unguri, a obținut o finanțare de 60 de milioane de dolari într-o rundă de investiții Serie C condusă de fondul american Insight Partners.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

La runda de finanțare au mai participat și investitori precum Partech, care a finanțat și  serviciul de video sharing Dailymotion și proiectul de transport Virgin Hyperloop One, Open Ocean, Zobito, Fiedler Capital și Y Combinator, arată StartupCafe.ro.

AFI Europe intră pe segmentul închirierilor de apartamente CITEȘTE ȘI AFI Europe intră pe segmentul închirierilor de apartamente

Fondat în 2014 de Viktor Benei, Barnabás Birmacher și Daniel Balla, startup-ul va folosi finanțarea obținută pentru a-și consolida echipa și pentru a-și îmbunătăți tehnologia.

Bitrise este o platformă care ajută la dezvoltarea de aplicații mobile (iOS, Android, React Native, Flutter și așa mai departe) într-un timp scurt. Platforma este o colecție de instrumente și servicii care ajută la crearea și automatizarea proiectelor software.

În 2019, compania cu sediul la Budapesta, a trecut prin programul de accelerare Y Combinator pentru a-și extinde compania, iar acum și-a triplat numărul de angajați și a deschis birouri în Londra, San Francisco, Boston și Osaka, scrie TechCrunch.

Cu noua investiție obținută, compania ajunge la o finanțare totală de aproape 100 de milioane de dolari, a spus Barnabás Birmacher, CEO-ul Bitrise, pentru TechCrunch.

„Astăzi, sunt încântat să anunț că am strâns 60 de milioane de dolari într-o rundă de finanțare Seria C. Bitrise este deja esențial pentru procesele de inginerie mobilă ale multora dintre afacerile de succes din lume, iar, cu această finanțare, ne vom construi echipa și tehnologia”, a spus Barnabás Birmacher, CEO (director general) Bitrise.

Compania are în prezent peste 100.000 de dezvoltatori din peste 6.000 de organizații care folosesc Bitrise.

viewscnt
Afla mai multe despre
it
bitrise