Twitter va avea o funcție specială pentru publicarea articolelor

Twitter va avea o funcție specială pentru publicarea articolelor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 iul 2023

Elon Musk a anunțat că Twitter va avea în curând o funcție pentru publicarea articolelor lungi și complexe, care includ și diferite elemente multimedia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Twitter lucrează la o facilitate care le va permite jurnaliștilor și altor categorii profesionale să posteze articole complexe și foarte lungi, a anunțat șeful companiei, Elon Musk.

Musk, în stilul caracteristic, nu a oferit detalii despre viitoarea facilitate, însă, este clar că funcția de publicare a articolelor va fi diferită de cea dedicată în prezent însemnărilor.

Facebook consolidează conținutul video CITEȘTE ȘI Facebook consolidează conținutul video

Nu se știe nici cât de lungi vor putea fi materialele publicate astfel. În prezent, utilizatorii obișnuiți pot include într-o postare doar 280 de caractere, în vreme ce abonații Blue sunt limitați al 10.000 de caractere.

Din scurtul anunțul făcut de Musk, funcția pentru publicarea articolelor pare să semene cu o platformă de publishing, precum Medium.

Articolele ar aduce pe Twitter texte mai lungi, ceea ce înseamnă mai multe informații pentru antrenarea limbajelor lingvistice, iar Elon Musk tocmai și-a anunțat o nouă companie de inteligență artificială, numită xAI.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
articole
elon musk