Cât costă Galaxy S9 în România

Cât costă Galaxy S9 în România
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 feb 2018

Galaxy S9 este deja disponibil la precomandă în România, iar prețurile acestuia se încadrează în ceea ce a anunțat și producătorul coreean.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Samsung a anunțat duminică seara noile flagship-uri Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus, iar acestea sunt deja disponibile, la precomandă, pe site-urile unora din magazinele online și ale operatorilor mobili de la noi.

La Emag, Galaxy S9, versiunea cu 64 GB spațiu de stocare, costă 3.900 de lei, în timp ce aceeași versiune a modelului Galaxy S9 Plus poate fi precomandată pentru 4.400 de lei.

Pe site-ul Vodafone, Galaxy S9 este listat la un preț de 849 de euro, adică aproximativ 3.952 de lei. 949 de euro este prețului lui Galaxy S9 Plus, adică 4.418 lei.

Samsung a prezentat Galaxy S9 și S9 Plus CITEȘTE ȘI Samsung a prezentat Galaxy S9 și S9 Plus

Orange are listat până la această oră doar modelul Galaxy S9, care are exact același preț ca la Vodafone, cu mențiunea că Orange oferă și un voucher de cumpărături de 50 de euro.Site-ul Telekom a fost luat prin surprindere de lansarea anunțată în urmă cu mai multe lui a celor de la Samsung. Există o pagină care listează prețurile unor telefoane denumite „Test”, pe care le putem identifica după preț. Dacă acesta rămâne nemodificat până la finalizarea secțiunii, înseamnă că Telekom va avea aceleași prețuri ca Emag, adică puțin mai mici decât Vodafone și Orange.

Noile smartphone-uri Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus nu aduc îmbunătățiri majore față de modelele de anul trecut. În mare, a fost păstrat același design, cea mai evidentă diferență fiind mutarea senzorului de amprente sub camera foto.

Samsung se concentrează în promovarea noilor sale flagship-uri pe camera foto, pe care încearcă să o vândă ca aducând îmbunătățiri semnificative. Ambele modele au diafragmă variabilă, iar S9 Plus, spre deosebire de S9, are două camere foto.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s9
emag
vodafone
orange
telekom