VIDEO Cum ar putea arăta Galaxy S9

VIDEO Cum ar putea arăta Galaxy S9
scris 15 dec 2017

Randări neoficiale cu viitorul vârf de gamă al celor de la Samsung, Galaxy S9, au ajuns pe internet și arată un dispozitiv care nu diferă foarte mult de actualul flagship.

Create de o sursă anonimă care pretinde că a văzut telefoanele pe viu, randările foto și video creează imaginea un flagship care folosește, în mare, aceleași linii de design și tehnologii cu modelul de anul acesta.

Galaxy S9 pare să beneficieze de aceleași rame înguste atât deasupra, cât și sub ecran. Deși nu se observă cu ochiul liber, conform sursei anonime, rama inferioară ar fi cu 0,1 mm mai îngustă decât cea de pe S8.

În continuare, cele două versiuni ale vârfului de gamă Samsung sunt acoperite cu sticlă atât pe față, cât și spate, unite de un cadru mecanic.

SUA abrogă neutralitatea Netului, un principiu fondator al Internetului CITEȘTE ȘI SUA abrogă neutralitatea Netului, un principiu fondator al Internetului

Pe spatele telefonului, se remarcă chenarul care încadrează camera foto și senzorul de amprente. Pe de o parte, se pare că Samsung folosește în continuare o singură cameră foto pe S9, oferind sistemul dual doar pe varianta S9+.

Pe de altă parte, senzorul de amprente este plasat într-o poziție mai firească și mai ușor de accesat pentru deblocarea telefonului. În cazul lui S8, vârful de gamă din 2017, mulți utilizatori s-au plâns să senzorul de amprente este dificil de accesat.

Se pare că va exista și o tehnologie de scanare oculară, pentru securizarea telefonului. În acest moment nu este clar cât de eficientă va fi tehnologia celor de la Samsung sau cum se va compara cu ceea ce folosește Apple pe iPhone X.

Oamenii de știință au găsit o modalitate de a identifica telefonul cu care a fost făcută o poză doar prin analizarea conținutului CITEȘTE ȘI Oamenii de știință au găsit o modalitate de a identifica telefonul cu care a fost făcută o poză doar prin analizarea conținutului

Cât despre dotările tehnice, singurul lucru aproape cert este faptul că, la fel ca în anii precedenți, vor exista două versiuni: în Statele Unite telefonul va avea la bază platforma Snapdragon, pe când în restul lumii se va folosi tehnologia proprie, Exynos.

De asemenea, spre bucuria multora, Samsung refuză să urmeze Apple și nu renunță la ieșirea audio clasică, de 3,5 mm.

Data prezentării oficiale este încă incertă. Există informații care vorbesc de luna ianuarie, cu ocazia târgului CES de la Las Vegas, dar există și posibilitatea lansării, ca și în anii anteriori, în luna martie.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s9