VIDEO&FOTO Google a lansat seria de smartphone-uri Pixel 8

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 oct 2023

În cadrul evenimentului Made by Google, organizat astăzi în New York City, gigantul american a prezentat seria Pixel 8 de smartphone-uri.

Urmărește-ne și pe Google News

VIDEO MAI JOS. IMAGINI POT FI VĂZUTE ÎN GALERIA FOTO

Noua serie de smartphone a companiei este compusă din modele Pixel 8 și Pixel 8 Pro, între cele două existând diferențe de funcționalitate și preț.

Ambele modele folosesc un nou chipset produs de Google, numit Tensor G3 (care ar trebui să fie mai puternic și mai eficient decât versiunea anterioară), cu 8GB RAM pentru Pixel 8, respectiv 12GB RAM pentru Pixel 8 Pro.

Meta vrea abonamente fără reclame pentru Facebook și Instagram. Cât vor costa CITEȘTE ȘI Meta vrea abonamente fără reclame pentru Facebook și Instagram. Cât vor costa

Pixel 8 Pro are un ecran de 6,7 inch și o baterie de 5.050mAh.

Același model va avea un sistem foto compus din trei camere. Alături de camera principală de 50MP, există alte două camere, ultrawide și tele, ambele de 48MP, cu 5x zoom optic.

Pixel 8 rămâne la două camere. Alături de camere principală de 50MP, există doar o cameră ultrawide de 12MP.

Cu un ecran de 6,1 inch, acesta folosește o baterie de 4.485mAh, ușor mai mare decât bateria de la Pixel 7.

Noile smartphone-uri Google sunt dotate cu senzor de temperatură. Acesta poate fi folosit pentru estimarea temperaturii mediilor înconjurătoare și, după ce va fi certificat, va fi capabil să măsoare și temperatura corpului.

Pixel 8 va costa de la 800 de euro, în vreme ce prețul de pornire pentru Pixel 8 Pro este de 1.100 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
smartphone
pixel 8