Google a lansat o aplicație pentru scanarea pozelor imprimate pe hârtie fotografică

Google a lansat o aplicație pentru scanarea pozelor imprimate pe hârtie fotografică
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 16 nov 2016

Google a lansat o aplicație care permite scanarea fotografiilor imprimate pe hârtie fotografică. Aplicația este disponibilă pentru Android și pe iOS.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Denumită PhotoScan, aplicația identifică marginile pozei imprimate, îndreaptă imaginea și reduce reflecțiile generate de hârtia fotografică.

Pozele scanate pot fi salvate în arhiva Google Photo, unde pot fi organizate, indexate, găsite și salvate în cloud la calitate ridicată, gratuit.

Odată cu lansarea PhotoScan, Google actualizează și instrumentele de editare a pozelor în Google Photos, dezvoltând îmbunătățirea automată, filtre noi și moduri de editare avansată.

Facebook cumpără parole de la hackeri CITEȘTE ȘI Facebook cumpără parole de la hackeri

În plus, Google Photos va crea noi filme automate din fotografiile tale, marcând momente memorabile.

Larry Page si Sergey Brin au fondat Google in 1998. De atunci, compania a crescut la peste 50.000 de angajati la nivel global, oferind o gama larga de produse si platforme populare precum Search, Maps, Ads, Gmail, Android, Chrome si YouTube.

In octombrie 2015, Alphabet a devenit compania-mama a Google.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
google
aplicatie
poze
scanare