VIDEO Google adaugă posibilitatea comandării mașinilor Uber direct din Google Maps

VIDEO Google adaugă posibilitatea comandării mașinilor Uber direct din Google Maps
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 ian 2017

Google anunță că a început implementarea unei noi facilități în aplicația Google Maps, care permite comandarea mașinilor Uber.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Google Maps face încă un pas de la o aplicație care doar afișează informații la una care oferă acțiuni pe baza informațiilor. Alături de rezervările la restaurante sau hoteluri, disponibile în unele regiuni ale lumii, acum Google Maps va oferi utilizatorilor și mijloacele necesare ajungerii la destinația dorită.

Astfel, utilizatorii care caută o destinație anume în Google Maps pot acum să-și comande un Uber, direct din aplicație, pentru a ajunge la destinația dorită.

Windows 10 va securiza automat calculatoarele atunci când nu sunt folosite CITEȘTE ȘI Windows 10 va securiza automat calculatoarele atunci când nu sunt folosite

Comenzile se pot realiza integral din Google Maps, nefiind vorba de o simplă trimitere către aplicația Uber. Singura condiție este logarea în Google Maps cu contul Uber pentru ca datele personale și cardul să fie folosite pentru comenzi.

Noua facilitate face parte dintr-un plan mai mare al celor de la Google, care vor să ofere acces și la alte servicii de ride sharing sau taximetrie alături de Uber. Acestea vor fi afișate în cadrul aplicației în funcție de disponibilitatea pe regiuni a fiecărui serviciu.

Noua opțiune este lansată la nivel global, dar implementarea se face treptat, ceea ce înseamnă că nu toți utilizatorii vor avea acces dintr-o dată la aceasta.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
google maps
uber