Vodafone România lansează o nouă ofertă de servicii de internet prin fibră optică pentru companii

Vodafone România lansează o nouă ofertă de servicii de internet prin fibră optică pentru companii
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 oct 2017

Vodafone România lansează o nouă ofertă de servicii de internet prin fibră optică pentru companii, prin care garantează utilizatorilor lățime de bandă dedicată ce asigură viteze de până la 1Gbps atât pentru download, cât și pentru upload, indiferent de gradul de încărcare a rețelei. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Prin intermediul tehnologiei FTTH (fiber-to-the-home)/FTTB (fiber-to-the-building), soluția de internet fix prin fibră optică poate fi implementată în toate reședințele de județ și în alte câteva zeci de orașe. Oferta mai include suport dedicat non-stop, intervenție și consultant de vânzări dedicat. 

RCS&RDS anunță că duce ANCOM la tribunal dacă nu recalculează tarifele de interconectare între operatorii de telecomunicații mobile CITEȘTE ȘI RCS&RDS anunță că duce ANCOM la tribunal dacă nu recalculează tarifele de interconectare între operatorii de telecomunicații mobile

„De peste 10 ani, Vodafone România oferă clienților săi servicii de voce și date fixe pe suport de fibră optică, fiind un pionier pe piața locală în ceea ce privește pachetele premium de servicii convergente pentru companii. Noua soluție pe care o lansăm este concepută pentru a ne ajuta clienții să-și îmbunătățească gradul de digitalizare a business-ului prin folosirea unei infrastructuri de ultimă generație și a serviciilor superioare care o însoțesc”, a declarat Valeriu Nistor, Director Enterprise Business Unit, Vodafone România.

În România, Vodafone are aproape 9,58 milioane de clienți, fiind al doilea mare jucător pe piața locală de telefonie mobilă, după Orange.

Veniturile din servicii ale Vodafone România au crescut cu 2,9% în primul trimestru fiscal încheiat la 30 iunie, în termeni organici, la 178,6 milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone
internet.fibra optica