WhatsApp va suporta conturi multiple pe același dispozitiv

WhatsApp va suporta conturi multiple pe același dispozitiv
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 iun 2023

Așa cum permite folosirea aceluiași cont pe mai multe dispozitive, aplicația WhatsApp de pe același dispozitiv va putea fi folosită cu mai multe conturi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

WhatsApp a început să lucreze la suportul pentru profiluri multiple, conform descoperirilor făcute în codul aplicației de Android a celui mai popular serviciu de comunicare digitală din lume.

Funcționalitatea beneficiază de o implementare asemănătoare celei care există deja pe Facebook - pot fi logate două conturi în același timp și prin apăsarea pozei de profil din bara de butoane se poate face trecerea de la un cont la altul.

YouTube relaxează condițiile de monetizare pentru creatorii de conținut CITEȘTE ȘI YouTube relaxează condițiile de monetizare pentru creatorii de conținut

Nu este clar dacă va exista o limită de conturi ce vor putea fi logate simultan pe aceeași aplicație de WhatsApp și nici care va fi această limită.

Cu ajutorul acestei facilități, utilizatorii își vor putea separa comunicațiile - vor putea folosi un cont pentru discuțiile legate de serviciu și unul pentru prieteni.

Deși simpla testare a unei funcționalități nu garantează și implementarea acesteia, facilitățile descoperite în acest fel în ultimii ani s-au concretizat și au devenit opțiuni pe care le pot folosi toți utilizatorii produsului deținut de Meta.

WhatsApp, care, din punct de vedere funcțional a rămas mult în urma aplicațiilor concurente, a implementat în ultima vreme un ritm alert de modernizare, care presupune lansarea de noi și noi facilități la anumite intervale de timp.

Doar în ultima lună, WhatsApp a lansat o mult așteptată funcție de editare a mesajelor, posibilitatea partajării ecranului, conectarea mai multor iPhone-uri la același cont, canalele publice și tot în ultima luna s-a aflat că se lucrează la suportul pentru numele de utilizatori.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
conturi multiple
android