Windows 10 Creators Update poate fi deja instalat

Windows 10 Creators Update poate fi deja instalat
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 mar 2017

Utilizatorii care nu doresc să aștepte lansarea oficială a celui de-al doilea mare update pentru Windows 10, îl pot instala, manual, încă de pe acum.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Microsoft face ultimele pregătiri pentru livrarea actualizării Creators Update pentru Windows 10. Însă, până când acesta va fi livrat prin intermediul sistemului de actualizări din Windows 10, poate fi aplicat manual prin descărcarea kit-ului de instalare.

Cei care doresc să instaleze de pe acum actualizarea Creators Update, pot descărca kit-ul de instalare de pe site-ul oficial. Versiunea pentru 64 de biți este disponibilă aici, iar cea pentru 32 de biți poate fi descărcată de aici.

UE anunță: până în 2020, 8 din 10 achiziții vor fi online. Ce se va întâmpla în România și idei concrete de afaceri vor fi prezentate la WeLoveDigital.forum de cei mai puternici jucători din industrie, ca Google, Orange, Carrefour, Uber, evoMag, Visa CITEȘTE ȘI UE anunță: până în 2020, 8 din 10 achiziții vor fi online. Ce se va întâmpla în România și idei concrete de afaceri vor fi prezentate la WeLoveDigital.forum de cei mai puternici jucători din industrie, ca Google, Orange, Carrefour, Uber, evoMag, Visa

Fișierul ISO descărcat astfel, va putea fi montat ca un drive virtual printr-un simplu dublu click, iar procesul de instalare poate fi demarat folosind fișierul setup.exe. Prin această metodă, se poate actualiza versiunea actuală, dar se și poate instala “pe curat” Windows 10 Creators Update (fără a păstra fișierele și setările vechi).

Lansarea oficială a actualizării Creators Update pentru Windows 10 urmează să aibă loc în luna aprilie, surse neoficiale susținând că Microsoft ar urma să demareze procesul de livrare a update-ului pe 11 aprilie.

Așa cum sugerează și numele, Creators Update se concentrează pe facilități pentru creatorii grafici, aducând un suport îmbunătățit pentru desenarea cu stylus-ul și o nouă aplicație Paint special optimizată în acest sens.

viewscnt
Afla mai multe despre
windows 10
microsoft