Lactalis l-a numit pe italianul Giampaolo Manzonetto director general al Albalact

Lactalis l-a numit pe italianul Giampaolo Manzonetto director general al Albalact

Giampaolo Manzonetto

Profit.ro
Profit.ro
scris 4 apr 2017

Consiliul de Administrație al Grupul Lactalis l-a numit pe Giampaolo Manzonetto în funcția de director general al Albalact România, acesta urmând a conduce toate afacerile grupului Lactalis în România, fiind și director al Parmalat România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Giampaolo și-a început activitatea de management în echipa Parmalat Rusia în 1998, iar din 2003 a continuat în România, unde a devenit director general al Parmalat în 2007. În 2014, Giampaolo a preluat conducerea Lactalis România, LaDorna și Parmalat. Giampaolo Manzonetto are 45 de ani și este licențiat în Economie și Afaceri la Universitatea din Parma.

Angajații din România au câștigat anul trecut peste 57 miliarde euro, nivel record istoric CITEȘTE ȘI Angajații din România au câștigat anul trecut peste 57 miliarde euro, nivel record istoric

Conducerea Lactalis a numit-o pe Irina Mândoiu, director comercial Albalact, în funcția de director general adjunct și va conduce activitatea companiei sub directa coordonare a lui Giampaolo Manzonetto.

Irina Mândoiu lucrează în echipa Albalact din 2005, pornind de la poziția de Trade Marketing Manager. Din 2010, când a devenit directorul comercial al companiei, Irina a construit și condus întreaga strategie de distribuție, operațiuni, vânzări și trade marketing a companiei, participând totodată la poziționarea și lansarea cu succes a brand-urilor și inovațiilor în produse.

Irina Mândoiu

Irina Mândoiu

Albalact are o tradiție de peste 40 de ani în industria românească și deține poziția de lider al pieței locale de lactate.

În septembrie 2016, Albalact a intrat în Grupul Lactalis - cea mai mare companie de produse lactate din lume. Lactalis este prezentă, azi, în 83 de țări de pe toate continentele și gestionează un portofoliu cu brand-uri internaționale renumite, dar și cu brand-uri locale importante.

viewscnt
Afla mai multe despre
giampaolo manzonetto
albalact
lactalis