Lanțul de multiplex-uri Cine Grand România își schimbă numele în Cine Globe

Lanțul de multiplex-uri Cine Grand România își schimbă numele în Cine Globe
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 mai 2016

Lanțul de multiplex-uri Cine Grand România, administrat de către operatorul indian de entertainment Cine Grand, prezent de 2 ani pe piața cinematografică locală, își schimbă numele și identitatea vizuală în Cine Globe România, un rebranding pentru care operatorul apreciază că va transmite mai bine strategia internațională de extindere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cine Grand a construit cinematografe în India, China, Statele Unite ale Americii și Bul­garia, intrând în 2014 și pe piața din Ro­mânia cu cinematografe în București  (Auchan Titan) și Botoșani (Uvertura Mall).

Intenția pentru perioada următoare este deschiderea a încă două cinematografe, la Sibiu și Suceava.

Lanțul de multiplex-uri Cine Grand România își schimbă numele în Cine Globe

"Cine Globe este brandul prin care ne dorim să exprimăm cât mai bine obiectivele pe care compania noastră le are la nivel internațional: de a le oferi clienților noștri cele mai bune servicii într-un mediu elegant și relaxant, oriunde în lume. Suntem prezenți pe 3 continente (America de Nord, Europa și Asia) și ne-am dorit ca și brandul să reprezinte acest lucru și să se alinieze misiunii și valorilor pe care le promovăm. Rebrandingul în Cine Globe este menit să întârească încrederea clienților noștri că beneficiază de servicii de înaltă calitate, demne de un brand internațional", a declarat Amitabh Vardhan, CEO Cine Globe.

viewscnt
Afla mai multe despre
cine grand
cinematografe
rebranding