Liberty Galați a atins niveluri record de producție

Liberty Galați a atins niveluri record de producție
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 apr 2022

Liberty Galați, principalul producător integrat de oțel din România, a anunțat un nivel-record de producție anuală, cel mai mare din 2010 până în prezent, în timp ce Furnalul nr. 5 a obținut cele mai mari volume de când a fost pus în funcțiune, în 1978. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania a raportat în 2021 un volum total de producție de 2,35 milioane de tone de oțel.

DECIZIE Salariul minim în agricultură și industria alimentară, stabilit la 3.000 de lei, ca în construcții. Scutire de impozit și contribuții, dar cu opțiune de cotizare la Pilonul II CITEȘTE ȘI DECIZIE Salariul minim în agricultură și industria alimentară, stabilit la 3.000 de lei, ca în construcții. Scutire de impozit și contribuții, dar cu opțiune de cotizare la Pilonul II

Furnalul nr. 5 a produs 2,1 milioane de tone de fontă lichidă, cu 13% mai mult față de 2020, fiind cel mai înalt nivel atins în ultimii 43 de ani.

Volumul de oțel turnat a crescut la 2,3 milioane de tone în 2021.

Liberty Steel Group face parte din Alianța GFG, un grup global de companii și investiții deținut de Sanjeev Gupta și familia sa. Alianța este structurată pe trei piloni industriali - LIBERTY Steel Group, ALVANCE Aluminium Group și SIMEC Energy Group – care operează independent. GFG Alliance are 35.000 de angajați în 30 de țări și venituri de peste 20 miliarde de dolari.

LIBERTY Galați este cel mai mare producător integrat din România, cu o forță de muncă de circa 7.000 de oameni și o capacitate de producție de aproximativ 3 milioane de tone de oțel pe an, pentru clienți din domeniul construcțiilor, naval, petrolier și gaze, precum și cel al producției de energie regenerabilă. 

viewscnt
Afla mai multe despre
liberty galați
otel