Agenția de presă Reuters va restructura birourile din Europa

Agenția de presă Reuters va restructura birourile din Europa
scris 19 nov 2018

Agenția de presă Reuters și-a anunțat angajații că va demara o restructurare a birourilor europene care va însemna eliminarea unor locuri de muncă, în special în cazul birourilor care produc știri în două limbi în Italia, Germania și Franța, au declarat mai multe surse pentru AFP.

În Italia, vor fi desființate 16 din cele 45 de posturi, adică o treime din efectivele Reuters de la Roma și Milano. În Germania sunt vizate 10 din cele 120 de posturi, scrie Agerpres.

ROPEPCA are un nou președinte. La Profit Energy.forum avertiza asupra riscului „de suprafață” generat de reglementările statului român CITEȘTE ȘI ROPEPCA are un nou președinte. La Profit Energy.forum avertiza asupra riscului „de suprafață” generat de reglementările statului român

Biroul de la Paris, unde lucrează aproximativ 75 de jurnaliști, ar urma să fie următorul vizat chiar dacă deocamdată nu a fost făcut niciun anunț, a precizat un lider sindical, care a evocat de asemenea biroul din Moscova. De asemenea, în cazul biroului de la Londra "reporterii seniori și editorii sunt sfătuiți să plece voluntar cu compensații consistente", a declarat un jurnalist de la acest birou.

În schimb, această reorganizare ar urma să ducă la crearea de noi locuri de muncă la Gdynia, noul centru Reuters din Polonia.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
reuters
birouri
restructurare