FOTO Cine va prelua interimar șefia TVR

FOTO Cine va prelua interimar șefia TVR
scris 10 mai 2021

Biroul executiv al PNL a decis ca Ramona Săseanu să preia interimar, timp de șase luni, șefia TVR, au declarat surse liberale, pentru News.ro.

Aceasta este prezentatoare la TVR Craiova. Potrivit site-ului TVR Craiova, Ramona Săseanu este licențiată a Facultății de Drept și Administrație Publică și a Facultății de Stiințe Economice din cadrul Universității din Craiova.

Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului CITEȘTE ȘI Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului

Ea este masterand al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării de la Universitatea București și lucrează în presă din 1995, conform sursei citate.

Urmează ca un plen reunit al Camerei Deputaților și Senatului să aibă loc pentru a vota numirea acesteia.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

FOTO Cine va prelua interimar șefia TVR

Comisiile pentru cultură reunite ale Camerei Deputaților și Senatului au respins rapoartele de activitate ale Societății Române de Televiziune și ale Societății Române de Radiodifuziune pentru anii 2017, 2018 și 2019, condusă în prezent de Doina Gradea.

Birourile Naționale ale USR și PLUS au decis, în urmă cu câteva săptămâni, să sprijine candidatura lui Liviu Popescu pentru postul de director interimar al Societății Române de Radiodifuziune (SRR). Decizia a fost luată în urma unei competiții deschise.

viewscnt
Afla mai multe despre
tvr
ramona săseanu