Marius Saizu a ajuns pe front, în Ucraina, și transmite pentru Focus Prima TV

Profit.ro
Profit.ro
scris 24 feb 2022

Războiul a început! Decizia lui Vladimir Putin de a invada Ucraina a aruncat în aer Europa. Războiul se poartă la porțile României și Marius Saizu, corespondent special al știrilor Prima TV, este deja pe front.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Telespectatorii Prima TV vor afla în direct care este starea de spirit și cum se trăiește războiul din prima linie. Zilnic, prin transmisiunile din jurnalele Focus Prima TV, Marius Saizu va prezenta situația reală din Ucraina. “Pericol există oriunde și oricând, important este să te adaptezi situației și eu am o vorbă: Să nu fiu eu știre niciodată! Asta este cel mai important! Ce se întâmplă în Ucraina este foarte important pentru România, militar și uman. Am ales să plec pentru a realiza corespondențe pentru jurnalele Focus, știrile Prima TV, pentru că vreau ca telespectatorii să vadă care este realitatea de la granița de nord. În plus, în Ucraina, în zona Cernăuți, trăiesc mulți români. Și, pentru ei, războiul cu Rusia are deja efecte devastatoare”, spune Marius.

Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri CITEȘTE ȘI Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri

Pentru toți cei prinși în război, ziua de astăzi este una tristă. Fug din calea armelor, se refugiază unde pot și se tem pentru ziua de mâine. Campania Focus în prima linie a știrilor Prima TV prezintă poveștile acestor oameni. “Niciodată nu ești pregătit pentru război. Sunt și aici oameni cu griji, cu greutatea traiului de zi cu zi. Războiul îi sperie, îi face să își părăsească locuintele, să ia doar ce pot duce și să fugă. Poveștile lor de aici, din prima linie, le vor vedea telespectatorii la Focus, la Prima TV”, adaugă Marius Saizu.

Începând de joi, 24 februarie, programele de știri Focus vor conține corespondențe din Ucraina, transmise de corespondentul special, Marius Saizu și operatorul Adrian Negru. 

viewscnt
Afla mai multe despre
marius saizu
prima tv